Over Anja

Als vaste baan werk ik bij de politie in de Eenheid Noord-Holland. Een zeer dynamisch en boeiend beroep, maar daarentegen ook werk waarbij je tegen nogal wat zaken op loopt. Belangrijk om dan ook iets te zoeken waarbij eventueel opgebouwde spanning kan worden losgelaten. Hierdoor kwam ik enkele jaren geleden in aanraking met yoga. Waar ik met mijn sportieve achtergrond mij wel eventjes op een soepele wijze door een les heen dacht te kunnen bewegen, bleek dat ik geconfronteerd werd met lichamelijke stijfheid. Dit triggerde mij en ben ik mij middels het volgen van enkele yogaopleidingen, in onder andere Critical Alignment, gaan verdiepen. Mijn interesse in het herstellend vermogen van het lichaam, de balans tussen lichaam en geest en mensen daarin te begeleiden, maakte de keuze tot de opleiding yogadocent Critical Alignment. Naast mYogi geef ik ook onder andere yogales binnen de politie Eenheid Noord-Holland.

Yoga en TRE®

Naast yogadocent ben ik TRE® provider. TRE® staat voor tension releasing excersises. Middels licht fysieke oefeningen wordt het natuurlijk mechanisme in het lichaam weer getriggerd en kan spanning weer worden ontladen.