Individuele TRE® sessie

Tijdens een individuele sessie leg ik uit wat TRE® is. In een persoonlijke sessie is de mogelijkheid voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Bij TRE® hoef je niet in gesprek over hetgeen jou bezighoudt en/of waar jij last van hebt. Je hoeft niet naar de inhoud, dus geen herbeleving van emoties en eventuele vervelende gebeurtenissen. We gaan enkele licht fysieke oefeningen doen en ervaar je zelf wat TRE® met je doet. In een persoonlijke, één op één, sessie kan er meer aandacht worden gegeven aan de signalen die jouw lichaam aangeeft. Na enkele privé sessies raak je vertrouwd met TRE®, met name met de signalen, en kun je veilig en zelfstandig TRE® toepassen.

Deze les kan zowel in de studio mYogi te Krommenie, als online (via de computer) gegeven worden.

Voor de eerste sessie (kennismakingssessie) nemen we 1,5 uur de tijd. Tijdens de kennismakingssessie krijg je ook een boekje mee met de oefeningen als geheugensteun voor zelfstandig verder oefenen. Deze sessie van 1,5 uur kost € 125.

Eventuele vervolgsessies duren vaak 1 uur en kosten € 95.

TRE Pakket

Om meer verbinding met de signalen van jouw ontladingsproces te krijgen, is mijn ervaring dat je, door de privé sessies een aantal keer te herhalen, je meer vertrouwen krijgt in jouw persoonlijke stress management. Je raakt meer ingetuned op de signalen van je lichaam zodat je het echt in de vingers krijgt om TRE persoonlijk toe te passen.

Daarom adviseer ik veel mensen aan om in de eerste paar weken nog persoonlijk in het nieuwe proces begeleid te worden. Vaak zijn er veel nieuwe ervaringen en daarmee mogelijk ook vragen. Een extra samenkomst kan ook een  nieuwe opening geven in het ontladingsmechanisme.

Om deze start aan te moedigen, heeft mYogi een pakket samengesteld. Bij het pakket krijg je een boekje met uitleg over de oefeningen gratis erbij, om het zelfstandig thuis oefenen te vergemakkelijken.

In het pakket van 3 sessies (inclusief kennismakingsles) word je begeleid in het proces van fysieke spanning ontlading. Je zult zien dat het herhaalde samenkomen de moeite waard is en dat veranderingen langzaam hun weg vinden. Je wordt begeleid in de natuurlijke, positieve ontwikkeling die je door gaat maken.

Het privépakket ziet er als volgt uit:

  • Kennismakingsles van 1,5 uur met twee vervolgsessies van 1 uur:  € 285 (ipv  € 305)

Het bedrag wordt bij de intake in zijn geheel betaald en de lessen worden binnen drie maanden gevolgd. In de praktijk zit er gemiddeld 1 a 2 weken tussen de lessen. Het doel is dat jij zo snel mogelijk zelfstandig, thuis aan de slag kunt.

.

TRE NL
https://tre-nederland.nl