Over mYogi

Persoonlijke yoga begeleiding gericht op verbetering van de balans in én de lengte én kracht van de spieren van jouw lichaam. Spieren kunnen én weer ontspannen én weer sterker worden. Bij mYogi is de aandacht gericht om jou vanuit een gespannen gecompenseerde houding weer in contact te laten komen met meer vrijheid in het bewegen. Dit is waar mijn aandacht in jouw persoonlijke yogales om gaat. Het lichaam heeft immers een groot herstellend vermogen. Als kind hebben we begrijpend leren lezen en rekenen, maar niet ons lijf geleerd te begrijpen. We gebruiken vaak de verkeerde spieren. Het is van belang om oefeningen gestructureerd op te bouwen, zodat de ruimte voor beweging bij jou kan herstellen. Klachten verminderen of verdwijnen. Dat is waar het mij om gaat. Wil je deze uitdaging onder mijn begeleiding aangaan? Neem dan via het contactformulier contact met mij op.

Wie is mYogi?

mYogi is Anja Wartena. Naast de opleiding tot yogadocent Critical Alignment en TRE®provider, heb ik andere yoga relaterende opleidingen c.q. workshops gevolgd.

Binnen en buiten mijn werk bij de Politie ervaar en zie ik dat onder andere emotionele spanning en stress gevolgen hebben op de lichaamshouding. Dit heeft invloed op de ervaring van de bewegingsvrijheid. Veelal bewegen we vanuit wilskracht in plaats vanuit ontspanning. Door de bij mYogi persoonsgerichte aanpak, ga je meer vrijheid, ruimte in je lichaam, ervaren. Hierdoor wordt een neerwaarts proces van stress en spanning doorbroken.

Waar kan je yoga en TRE® doen?

De lessen door mYogi worden In een kleine persoonlijke yogastudio op de Noorderhoofdstraat 83 te Krommenie verzorgd.